Hunden i Luanda

Från AllaTidersKlassiker-wiki

(Skillnad mellan versioner)
Hoppa till: navigering, sök
(Skapade sidan med 'Bild: Hunden i Luanda.jpg Läs om Hunden i Luanda på [http://macondo.nu/verk/Hunden%20i%20Luanda Macondo.nu] Läs mer om boken på [http://www.nok.se…')
Rad 18: Rad 18:
Läs om Hunden i Luanda på [http://macondo.nu/verk/Hunden%20i%20Luanda Macondo.nu]  
Läs om Hunden i Luanda på [http://macondo.nu/verk/Hunden%20i%20Luanda Macondo.nu]  
-
Läs mer om boken på [http://www.nok.se/nok/laromedel/seriesidor/h/Hunden-i-Luanda/ Natur & Kulturs webbplats]. Förlaget Natur & Kultur har Kulturrådets uppdrag att sälja böckerna i Alla tiders klassikerserien till skolorna till subventionerat pris. De har även digitaliserat de tryckta lärarböckerna och fyller på med nytt lärarmaterial till de 50 nya titlarna i serien
+
Läs mer om boken på [http://www.nok.se/nok/laromedel/seriesidor/h/Hunden-i-Luanda/ Natur & Kulturs webbplats]. Förlaget Natur & Kultur har Kulturrådets uppdrag att sälja böckerna i Alla tiders klassikerserien till skolorna till subventionerat pris. De erbjuder också ett digitalt lärarmaterial till titlarna i Alla Tiders Klassiker-serien.
-
 
+
----
----

Versionen från 20 september 2011 kl. 06.49

Läs om Hunden i Luanda på Macondo.nu

Läs mer om boken på Natur & Kulturs webbplats. Förlaget Natur & Kultur har Kulturrådets uppdrag att sälja böckerna i Alla tiders klassikerserien till skolorna till subventionerat pris. De erbjuder också ett digitalt lärarmaterial till titlarna i Alla Tiders Klassiker-serien.


Ämnesord: Angola, Afrika, hundar, satirer


Originaltitel: O cão e os Caluandas

Originalutgåva: 2001?

Författare: Pepetela

Översättare: Gunilla Winberg och Miguel Pinto

Svensk titel och utgåva:


Läs om författaren Pepetela

Personliga verktyg