Gränsland

Från AllaTidersKlassiker-wiki

(Skillnad mellan versioner)
Hoppa till: navigering, sök
Rad 22: Rad 22:
-
Läs också om ''Gränsland'' på [http://www.nok.se/nok/laromedel/seriesidor/g/Gransland/ Natur & Kulturs] webbsida. De har Kulturrådets uppdrag att sälja böckerna i Alla tiders klassikerserien till skolorna till subventionerat pris. Natur & Kultur har även digitaliserat de tryckta lärarböckerna och fyller på med nytt lärarmaterial till de 50 nya titlarna i serien.  
+
Läs också om ''Gränsland'' på [http://www.nok.se/nok/laromedel/seriesidor/g/Gransland/ Natur & Kulturs] webbsida. De har Kulturrådets uppdrag att sälja böckerna i Alla tiders klassikerserien till skolorna till subventionerat pris. Natur & Kultur erbjuder också ett digitalt lärarmaterial till titlarna i Alla Tiders Klassiker-serien.  
----
----

Versionen från 20 september 2011 kl. 06.53

Nyutkommen titel i Alla tiders klassiker-serien. Information kommer.Läs också om GränslandNatur & Kulturs webbsida. De har Kulturrådets uppdrag att sälja böckerna i Alla tiders klassikerserien till skolorna till subventionerat pris. Natur & Kultur erbjuder också ett digitalt lärarmaterial till titlarna i Alla Tiders Klassiker-serien.


Ämnesord: kärlek, Kina


Originaltitel:

Originalutgåva:

Författare:

Översättare:

Svensk titel och utgåva:


Läs om författaren Shen Congwen

Personliga verktyg