Film och ljud: Midaqq-gränden

Från AllaTidersKlassiker-wiki

(Skillnad mellan versioner)
Hoppa till: navigering, sök
(Skapade sidan med ' Videobiografi om författaren av en elev som ger en komprimerad, personlig rolig bild av författaren och hans liv. [Författarpresentationen kan definitivt inspirera andra elev…')
Rad 1: Rad 1:
-
 
+
Videobiografi om författaren av en elev som ger en komprimerad, personlig rolig bild av författaren och hans liv. [http://www.youtube.com/watch?v=qobEakLPEu8&feature=related Författarpresentationen] kan definitivt inspirera andra elever, båda till ett intresse för författaren ochhans verk men också som ett annorlunda sätt att redovisa en skoluppgift. Det samma gäller den här [filmen där två elever iscensatt en påhittad intervju med författaren.
-
Videobiografi om författaren av en elev som ger en komprimerad, personlig rolig bild av författaren och hans liv. [Författarpresentationen kan definitivt inspirera andra elever, båda till ett intresse för författaren ochhans verk men också som ett annorlunda sätt att redovisa en skoluppgift. Det samma gäller den här [filmen där två elever iscensatt en påhittad intervju med författaren.
+

Versionen från 1 september 2011 kl. 15.40

Videobiografi om författaren av en elev som ger en komprimerad, personlig rolig bild av författaren och hans liv. Författarpresentationen kan definitivt inspirera andra elever, båda till ett intresse för författaren ochhans verk men också som ett annorlunda sätt att redovisa en skoluppgift. Det samma gäller den här [filmen där två elever iscensatt en påhittad intervju med författaren.

Personliga verktyg