Film och ljud: Midaqq-gränden

Från AllaTidersKlassiker-wiki

(Skillnad mellan versioner)
Hoppa till: navigering, sök
 
(7 mellanliggande versioner visas inte.)
Rad 1: Rad 1:
-
Videobiografi om författaren av en elev som gjort en komprimerad, personlig och rolig film av författaren och hans liv. [http://www.youtube.com/watch?v=qobEakLPEu8&feature=related Författarpresentationen] kan definitivt inspirera andra elever, båda till ett intresse för författaren och hans verk men också som ett annorlunda sätt att redovisa en skoluppgift. Det samma gäller den här [http://www.youtube.com/watch?v=ZzAPp0O_5rE&feature=related filmen] där två elever iscensatt en påhittad intervju med författaren.
+
Videobiografi om författaren av en elev som gjort en komprimerad, personlig och rolig film av författaren och hans liv. Författarpresntationen kan definitivt inspirera andra elever, både till ett intresse för författaren och hans verk men också som ett annorlunda sätt att redovisa en skoluppgift.Detsamma gäller den andra filmen på den här sidan, två elever iscensätter en påhittad intervju med författaren men där frågor och svar bygger på vad vi vet om författaren.
 +
 
 +
<youtube v="qobEakLPEu8"/>
 +
 
 +
 
 +
<youtube v="ZzAPp0O_5rE"/>
 +
 
 +
 
 +
 
 +
=== Tillbaka till boken  [[Midaqq-gränden]] ===
 +
=== Tillbaka till samlingsidan [[Guider, tips och idéer för lärare]] ===

Nuvarande version från 18 september 2011 kl. 23.46

Videobiografi om författaren av en elev som gjort en komprimerad, personlig och rolig film av författaren och hans liv. Författarpresntationen kan definitivt inspirera andra elever, både till ett intresse för författaren och hans verk men också som ett annorlunda sätt att redovisa en skoluppgift.Detsamma gäller den andra filmen på den här sidan, två elever iscensätter en påhittad intervju med författaren men där frågor och svar bygger på vad vi vet om författaren.Tillbaka till boken Midaqq-gränden

Tillbaka till samlingsidan Guider, tips och idéer för lärare

Personliga verktyg