Film och ljud: Annie John

Från AllaTidersKlassiker-wiki

(Skillnad mellan versioner)
Hoppa till: navigering, sök
Rad 2: Rad 2:
-
2. Adam Karlsson, gymnasieelev på [http://www.ibschoolsouth.se/  IB School South] i stockholm, presenterar sin analys av vattensymboliken i ''Annie John''! Presentationen är en examinationsuppgift i ämnet [http://www.ibschoolsouth.se/SwedishA1.htm Swedish A1], ett IB-ämne för literaturstudier i elevens bästaspråk.  
+
2. Adam Karlsson, gymnasieelev på [http://www.ibschoolsouth.se/  IB School South] i stockholm, presenterar sin analys av vattensymboliken i ''Annie John''! Presentationen är en examinationsuppgift i ämnet [http://www.ibschoolsouth.se/SwedishA1.htm Swedish A1], ett IB-ämne för litteraturstudier i elevens bästaspråk.  
'''Se [http://stream01.edu.stockholm.se/externt/Adam_redovisning_1200k.wmv filmen här i Windows Media]'''
'''Se [http://stream01.edu.stockholm.se/externt/Adam_redovisning_1200k.wmv filmen här i Windows Media]'''

Versionen från 21 september 2011 kl. 17.05

1. Annie John finns som talbok hos TPB.


2. Adam Karlsson, gymnasieelev på IB School South i stockholm, presenterar sin analys av vattensymboliken i Annie John! Presentationen är en examinationsuppgift i ämnet Swedish A1, ett IB-ämne för litteraturstudier i elevens bästaspråk.

Se filmen här i Windows Media

eller här!

The media player is loading...


3. Intervju med författaren och professorn Jamaica Kincaid på Western Reserve University Cleveland, Ohio 2009. Ha tålamod , det är många som vill introducera författaren men det är mödan värt att se filmen.



Tillbaka till boken Annie John

Tillbaka till samlingsidan Guider, tips och idéer för lärare

Personliga verktyg