Film och ljud: Annie John

Från AllaTidersKlassiker-wiki

(Skillnad mellan versioner)
Hoppa till: navigering, sök
Rad 2: Rad 2:
-
2. Adam Karlsson, gymnasieelev på [http://www.ibschoolsouth.se/  IB School South] i stockholm, presenterar sin analys av vattensymboliken i ''Annie John''! Presentationen är en examinationsuppgift i ämnet [http://www.ibschoolsouth.se/SwedishA1.htm Swedish A1], ett IB-ämne för literaturstudier i elevens bästaspråk.  
+
2. Adam Karlsson, gymnasieelev på [http://www.ibschoolsouth.se/  IB School South] i stockholm, presenterar sin analys av vattensymboliken i ''Annie John''! Presentationen är en examinationsuppgift i ämnet [http://www.ibschoolsouth.se/SwedishA1.htm Swedish A1], ett IB-ämne för litteraturstudier i elevens bästaspråk.  
'''Se [http://stream01.edu.stockholm.se/externt/Adam_redovisning_1200k.wmv filmen här i Windows Media]'''
'''Se [http://stream01.edu.stockholm.se/externt/Adam_redovisning_1200k.wmv filmen här i Windows Media]'''

Versionen från 21 september 2011 kl. 17.05

1. Annie John finns som talbok hos TPB.


2. Adam Karlsson, gymnasieelev på IB School South i stockholm, presenterar sin analys av vattensymboliken i Annie John! Presentationen är en examinationsuppgift i ämnet Swedish A1, ett IB-ämne för litteraturstudier i elevens bästaspråk.

Se filmen här i Windows Media

eller här!

The media player is loading...


3. Intervju med författaren och professorn Jamaica Kincaid på Western Reserve University Cleveland, Ohio 2009. Ha tålamod , det är många som vill introducera författaren men det är mödan värt att se filmen.Tillbaka till boken Annie John

Tillbaka till samlingsidan Guider, tips och idéer för lärare

Personliga verktyg