Film och ljud: Annie John

Från AllaTidersKlassiker-wiki

(Skillnad mellan versioner)
Hoppa till: navigering, sök
 
(En mellanliggande version visas inte.)
Rad 1: Rad 1:
-
1. ''Annie John'' finns som talbok hos [http://bit.ly/9OAknl TPB].
 
-
 
+
1. Adam Karlsson, gymnasieelev på [http://www.ibschoolsouth.se/  IB School South] i stockholm, presenterar sin analys av vattensymboliken i ''Annie John''! Presentationen är en examinationsuppgift i ämnet [http://www.ibschoolsouth.se/SwedishA1.htm Swedish A1], ett IB-ämne för litteraturstudier i elevens bästaspråk.  
-
2. Adam Karlsson, gymnasieelev på [http://www.ibschoolsouth.se/  IB School South] i stockholm, presenterar sin analys av vattensymboliken i ''Annie John''! Presentationen är en examinationsuppgift i ämnet [http://www.ibschoolsouth.se/SwedishA1.htm Swedish A1], ett IB-ämne för litteraturstudier i elevens bästaspråk.  
+
'''Se [http://stream01.edu.stockholm.se/externt/Adam_redovisning_1200k.wmv filmen här i Windows Media]'''
'''Se [http://stream01.edu.stockholm.se/externt/Adam_redovisning_1200k.wmv filmen här i Windows Media]'''
Rad 11: Rad 9:
-
3. Intervju med författaren och professorn Jamaica Kincaid på  Western Reserve University Cleveland, Ohio 2009. Ha tålamod , det är många som vill introducera författaren men det är mödan värt att se filmen.
+
2. Intervju med författaren och professorn Jamaica Kincaid på  Western Reserve University Cleveland, Ohio 2009. Ha tålamod , det är många som vill introducera författaren men det är mödan värt att se filmen.
   
   
Rad 17: Rad 15:
-
=== Tillbaka till boken [[Annie John]] ===
+
Tillbaka till boken [[Annie John]]  
-
=== Tillbaka till samlingsidan [[Guider, tips och idéer för lärare]] ===
+
 
 +
Tillbaka till samlingsidan [[Guider, tips och idéer för lärare]]

Nuvarande version från 1 november 2011 kl. 10.42

1. Adam Karlsson, gymnasieelev på IB School South i stockholm, presenterar sin analys av vattensymboliken i Annie John! Presentationen är en examinationsuppgift i ämnet Swedish A1, ett IB-ämne för litteraturstudier i elevens bästaspråk.

Se filmen här i Windows Media

eller här!

The media player is loading...


2. Intervju med författaren och professorn Jamaica Kincaid på Western Reserve University Cleveland, Ohio 2009. Ha tålamod , det är många som vill introducera författaren men det är mödan värt att se filmen.Tillbaka till boken Annie John

Tillbaka till samlingsidan Guider, tips och idéer för lärare

Personliga verktyg