Den sista dimman

Från AllaTidersKlassiker-wiki

(Skillnad mellan versioner)
Hoppa till: navigering, sök
Rad 31: Rad 31:
Du hittar boken på originalspråket spanska hos [http://www.biblioteket.stockholm.se/default.asp?id=8227&extras=271599%2FID#availability Internationella biblioteket].
Du hittar boken på originalspråket spanska hos [http://www.biblioteket.stockholm.se/default.asp?id=8227&extras=271599%2FID#availability Internationella biblioteket].
-
Mer om ''Den sista dimman'' kan du också läsa på [http://bit.ly/oletgg/ Natur & Kulturs webbplats]. De har Kulturrådets uppdrag att sälja böckerna i Alla tiders klassikerserien till skolorna till subventionerat pris. Natur & Kultur har även digitaliserat de tryckta lärarböckerna och fyller på med nytt lärarmaterial till de 50 nya titlarna i serien.  
+
Mer om ''Den sista dimman'' kan du också läsa på [http://bit.ly/oletgg/ Natur & Kulturs webbplats]. De har Kulturrådets uppdrag att sälja böckerna i Alla tiders klassikerserien till skolorna till subventionerat pris. Natur & Kultur erbjuder också ett digitalt lärarmaterial till titlarna i Alla Tiders Klassiker-serien.  

Versionen från 20 september 2011 kl. 07.02

Nyutgiven titel i Alla tiders klassiker-serien, information kommer

En kort presentation av Den sista dimmanMacondo.nu!

Den sista dimman finns som talbok hos TPB Du hittar boken på originalspråket spanska hos Internationella biblioteket.

Mer om Den sista dimman kan du också läsa på Natur & Kulturs webbplats. De har Kulturrådets uppdrag att sälja böckerna i Alla tiders klassikerserien till skolorna till subventionerat pris. Natur & Kultur erbjuder också ett digitalt lärarmaterial till titlarna i Alla Tiders Klassiker-serien.Ämnesord: noveller, kvinnor, Latinamerika, kärlek


Originaltitel: La última niebla

Originalutgåva: 1934

Författare: María Luisa Bombal

Översättare: Annika Ernstson

Svensk titel och utgåva: Den sista dimman, 1982


Läs om författaren María Luisa Bombal

Personliga verktyg